2013.01 - Eerste nieuwsbrief juni 2013 - BOUWscoop is gestart

Draag BOUWscoop een warm hart toe en steun het Wereld Natuur Fonds.
Eerste wapenfeit BOUWscoop prijsvraag Reitemakersrijge 13Met plezier sturen wij u onze eerste nieuwsbrief. Graag houden wij u op de hoogte van interessante feiten en kennis.

In deze nieuwsbrief
- Social media sponsor actie
- prijsvraag Reitemakersrijge 13 gewonnen!
- meld je aan voor een volgende nieuwsbrief
- actueel op BOUWscoop
- wist je dat...
- vakantie sluiting


Social media sponsor actie
Draag BOUWscoop een warm hart toe en steun het Wereld Natuur Fonds.

WNF Social media sponsor actie
Sinds februari is BOUWscoop gestart met een Facebook pagina en een LinkedIn bedrijfspagina. Graag houden we u op de hoogte van wat ons boeit en bezig houdt. Wij zouden het leuk vinden als u ons volgt via één of beide kanalen. Elke volger/like van de bedrijfspagina bedanken wij met een gift van €1,- aan het Wereld Natuur Fonds. Dus wacht niet langer en like ons direct!
(lees de actievoorwaarden)


Team BABE heeft de prijsvraag Reitemakersrijge 13 gewonnen!
Het was een spannende middag in de Mediacentrale. De drie geselecteerde teams mochten een pitch houden over hun plan. De prijsvraag Reitemakersrijge 13 was uitgeschreven door Vastgoedrapport Groningen |Assen. Een herbestemmingsopgave voor een oud kantoorgebouw van KPN in het centrum van Groningen.
Het Hof - binnenhof
Na de pitches was het (lang) wachten op het juryoordeel. Haalbaarheid, creativiteit en de volledigheid gaf de jury de doorslag voor hun keuze. De prijs werd uitgereikt door wethouder Joost van Keulen. Naast de ‘eeuwige roem’ krijgt team BABE de mogelijkheid het winnende plan te presenteren tijdens het Vastgoedsymposium 2013, het belangrijkste vastgoedsymposium van Noord Nederland

in samenwerking met Sjoerd Betten | Buro Betten en Annette Barelds | architect

Ga naar project Het Hof


Meld je nu aan voor een volgende nieuwsbrief
Je bent een persoonlijk contact van Menno Hartsema of je hebt eerder met hem gewerkt in een project. Wil je in de toekomst ook op de hoogte blijven van BOUWscoop meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. We zullen je niet spammen, maar maximaal maandelijks van interessante informatie voorzien.
Dit was een eenmalige nieuwsbrief.

Nieuwsbrief aanmelden


Actueel op BOUWscoop
2013.05.30 Voor wat het waard is, Asset Valuation
huizenprijzen

Als bouwkostendeskundige weten we goed te bepalen wat de kosten zijn van een gebouw. Maar welke waarde genereert een gebouw? Tijdens de netwerkbijeenkomst van de NVBK en DACE werd duidelijk dat er verschillen, maar ook overeenkomsten zijn... (lees verder)


Wist je dat...
... een aantal partijen tegenwoordig een online agenda heeft voor evenementen www.bouwagenda.nl
... er 1 maart een kleine wijziging in het Bouwbesluit is ingegaan www.rijksoverheid.nl
... Er panelen in ontwikkeling zijn voor groene beton gevels groen-levend-beton


Vakantie sluiting
De vakantie staat weer voor de deur. Ik ga er ook even tussenuit. In verband met de vakantie is BOUWscoop beperkt bereikbaar in de periode van 10 juli t/m 2 augustus. Voor spoedvragen of het maken van een afspraak kunt u per SMS/e-mail een bericht zenden, die (mogelijk met enige vertraging) zal worden beantwoord.

Met vriendelijke groet,
BOUWscoopvolg ons

facebook Linkedin Twitter


Heeft u een vraag of wilt dat wij contact opnemen met u, laat uw gegevens achter op onze contactpagina

Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We zullen je niet spammen, maar maximaal maandelijks van interessante informatie voorzienNieuwsbrief archief