BOUWscoop heeft een brede blik op bouwen
Reitdiep haven, Groningen | foto: Richard Zomerdijk
Reitdiep haven, Groningen | foto: Richard Zomerdijk
Bouwen is vooruitkijken. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw plan of wat de opbrengsten zijn van een investering. BOUWscoop kan voor u een bouwkostenraming of exploitatie opstellen. Heeft u een ontwerp en wilt dit laten toetsen aan de regelgeving. BOUWscoop kan het voor u toetsen. Werkt u met meerdere partijen in een BouwInformatieModel (BIM). BOUWscoop kan u BIModel controleren of de coördinatie tussen de partijen verzorgen.
 
BOUWscoop kijkt verder dan het eigen product. Een kostenoverzicht gaat altijd samen met een beoordeling van het plan op aspecten van regelgeving of duurzaamheid. Wij werken volledig digitaal, maar houden het contact graag persoonlijk. Wij kunnen met tekeningen in PDF of met het gebouwmodel in IFC uit de voeten. In overleg laten wij onze producten aansluiten op uw systeem of verdere verwerking.

U kunt vertrouwen op BOUWscoop door 20 jaar ervaring in ontwikkeling van vastgoed voor corporaties, ontwikkelaars, schoolbesturen, zorginstellingen en gemeenten. Onze kostendeskundige is lid van de NVBK en conformeert zich aan de gedragscode voor bouwkostendeskundigen. BOUWscoop is een onafhankelijk adviesbureau. Als lid van Coöperatie Bouwprojecteconomie UA delen wij onze kennis in een landelijk netwerk van bouwkostenadviesbureaus.

Meer over de dienstverlening